Wellness

Projekt

Vi udfører wellness projekter til enhver smag. Ønsker du afslapning, indre ro og fantastisk stemning, så har vi lige det du leder efter!

Gennem vores wellness projekter laver vi alt indenfor moderne wellness. Vi designer og udfører både wellness bassiner, sauna, spa, og dampbade. Wellness bliver stadig mere og mere populært, og trenden udvikler sig hele tiden. Vi bestræber os på altid at lave produkter og områder, der følger tidens trends, og som udtrykker den bedste wellness-stemning. Vores produkter er af høj kvalitet med lang tids holdbarhed, som holder sig i en god og pæn stand lang tid fremover.

Vi udfører wellness projekter ud fra dine specialønsker, så hvad end du har en komplet plan over hvad du ønsker, eller om du blot har nogle gode ideer, der skal sammensættes, så kan vi klare opgaven
Kontakt os, og hør mere om dine muligheder indenfor wellness. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede, og vi hjælper med glæde!

Har du brug for service?

Fjordblink A/S udfører landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer af offentlige og private svømmebassiner, spabade samt wellnessområder.

Vores team af teknikere har mange års erfaring og kører i servicebiler indeholdende de mest gængse reservedele