Wellness

Projekt

Vi udfører wellness projekter til enhver smag. Ønsker du afslapning, indre ro og fantastisk stemning, så har vi lige det du leder efter!

Spa og welLness

Spa og wellness er et koncept, der hele tiden bliver mere og mere populært i Danmark. I en travl hverdag kan et par timer i spa eller wellness være en tiltrængt pause, og hos Fjordblink oplever vi derfor en stor efterspørgsel på wellnessinstallationer fra både private såvel som firmaer. Vi tilbyder at være med hele vejen i både design og udførelse af dine eller dit firmas nye spa og wellnessfaciliteter og har mange års god og brugbar erfaring inden for branchen.

Wellness og spa – invester i afslapning

For blot få årtier siden var wellness og spa noget, som kun få havde tid og penge til at benytte sig af. I dag ser det anderledes ud. I Danmark er der nu en høj efterspørgsel på den selvforkælelse, som følger med et spabad, en sauna, massage og lignende.

Hvad end du ønsker at opføre mindre wellnessfaciliteter i dit private hjem eller måske snarere skal udbygge en hel wellnessafdeling til erhvervsformål, så kan Fjordblink helt sikkert hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i korrekt opførelse af alt fra spabade til saunaer og pools, og vi kan dermed hjælpe dig med at få overblik over opførelsen af dit nye wellnessområde. Vælger du at have os med fra start, er du garanteret et færdigt produkt, som lever op til alle officielle krav samt løbende sparring omkring vedligeholdelsen af dine wellnessfaciliteter. 

Fjordblink er med fra start til slut

Udover at tilbyde at designe og opføre spa- og wellnessfaciliteter i hele Danmark, kan Fjordblink desuden tilbyde løbende servicering og reparation af alle slags wellnessinstallationer. Vi har mange års erfaring med reparation og service af pools, spabade mm. og vi kan dermed tilbyde dig den bedste, billigste og hurtigste service af dine wellnessinstallationer.

Især indenfor erhvervsbranchen er det vigtigt at have en pålidelig og effektiv reparatør af spabad, sauna, pool og så videre, da blot en enkelt dags kan have store økonomiske omkostninger for det enkelte firma. Hos Fjordblink har vi fuld forståelse for dette, og vi vil derfor altid gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer så hurtigt og billigt som muligt. 

Vil du høre mere om wellness og spa fra Fjordblink?

Har du spørgsmål til vores mange forskellige tilbud, eller ønsker du at høre mere om det dygtige team bag Fjordblink, så ring eller skriv til os allerede i dag. Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe vores kunder godt videre med deres næste wellnessprojekt. 

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account

Har du brug for service?

Fjordblink A/S udfører landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer af offentlige og private svømmebassiner, spabade samt wellnessområder.

Vores team af teknikere har mange års erfaring og kører i servicebiler indeholdende de mest gængse reservedele