Leverings betingelser

Disse leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Fjordblink.dk til levering i Danmark, dog ikke brofaste øer, Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Fjordblink.dk tilbyder fragtfri levering ved alle køb for 2.500 ,- DKK leveret til Danmark.

Køber du for under 2500,- DKK hos Fjordblink.dk, vil du blive tillagt et fragtgebyr på 95,- DKK. Dog kan der være varer som har et andet fragtgebyr grundet volumen.

Fjordblink bestræber sig altid på at få sendt din pakke indenfor 1-2 hverdage. Nogle varer kan være skaffevarer og der må derfor påregnes leveringstid. I de tilfælde vil kunden få information herom. I forbindelse med udsalg, helligdage, højsæson- og ferieperioder kan der påregnes længere leveringstid.

Vi sender fortrinsvis varer med Danske Fragtmænd så du har mulighed for at spore din pakke, hvis der skulle opstå komplikationer undervejs.

Ved modtagelse af bestilte varer, bør pakkens indhold altid kontrolleres for fejl og mangler. Fjordblink.dk er ikke ansvarlig for varer, som er blevet forsinket under transporten.

Afhentning af varer

Når du bestiller varer på Fjordblinks webshop, kan du også vælge at afhente varerne hos os i Randers. Vælger du afhentning af varer på vores kontor, sparer du transportgebyret. Når din ordre er klar til afhentning, sender vi en besked til dig pr mail.