Leverings betingelser

Fjordblink sender varer med Danske Fragtmænd, så der er mulighed for at spore pakken, hvis der skulle opstå komplikationer undervejs.

Prisen for fragten vil variere afhængig af, hvilke varer der er bestilt (vægt, farligt gods tillæg mm.). Mindste prisen er 155,- DKK inkl. moms. Prisen følger Danske Fragtmands prisreguleringer mm.

Fjordblink Webshop bestræber sig altid på at få sendt din pakke indenfor 1-2 hverdage. Nogle varer kan være skaffevarer og der må derfor påregnes leveringstid. I de tilfælde vil kunden få information herom. I forbindelse med udsalg, jul og ferie- sæsonperioder kan der påregnes længere leveringstid.

Ved modtagelse af bestilte varer, bør pakkens indhold altid kontrolleres for fejl og mangler. Fjordblink er ikke ansvarlig for varer, som er blevet forsinket under transporten.

Afhentning af varer

Når du bestiller varer på Fjordblink Webshop, kan du også vælge at afhente varerne på vores adresse i Randers. Vælger du afhentning af varer på vores adresse i Randers, sparer du transportgebyret. Når din ordre er klar til afhentning, sender vi en besked til dig pr mail.

Adressen er:
Fjordblink A/S
Gl. Grenåvej 219
DK-8960 Randers SØ

Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 9-15
Fredag kl. 9-14