Vand & velvære

VORES 

HISTORIE

Siden 1969 har Fjordblink skabt værdi med VAND og VELVÆRE.  For os er det vigtigt at yde netop den rådgivning og service, som du har behov for.

I dag tilbyder Fjordblink komplette vandbehandlingsanlæg til offentlige og private svømmebade samt wellness faciliteter. Vi er med i projektet fra tegnebrættet til selve udførslen.

Vi er opdateret på IT-infrastruktur, som sikrer online kommunikation og dokumentation on-site.


Fjordblink er en tværfaglig projektorganisation, ejet af medarbejderne. Netop den kombination af ejer- og organisationsstruktur betyder at vi som medarbejdere har en unik indflydelse på vores egen arbejdstilrettelæggelse, hvilket er nøglen til at alle yder maksimalt og gerne ”udover det normale”.

Vi bygger vores hverdag og forretning på tre grundværdier: partnerskab, selvstændighed og troværdighed.

Samarbejdspartnere og medlemskaber

Vi har et stort nationalt og internationalt netværk som vi trækker på når vi skal finde de bedste produktløsninger til vores kunder, og vi bygger anlæg der lever op til Dansk Standards norm for Svømmebadsanlæg DS477 og Miljøstyrelsens Bekendtgørelse om svømmebadsanlæg mv. og disses vandkvalitet.

Vi er medlem af brancheforeningerne Dansk Svømmebadsteknisk Forening (DSF) og Sammenslutningen af Danske Svømmebadsinstallatører (SDS).

Vores
bestyrelse

Brian Klindrup

FORMAND

Henning Børgesen

DIREKTØR

Viggo Harboe 

Pernille Geertsen

Børge Børgesen

Jens Søndergaard

Karsten Kristiansen