Service af pool

Fjordblink A/S udfører landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer af offentlige og private svømmebassiner, spabade samt wellnessområder.

Vores team af teknikere har mange års erfaring og kører i servicebiler indeholdende de mest gængse reservedele

Vedligeholdelse af swimmingpool

Vedligeholdelse og tilsætning af kemikalier er essentielt for en velfungerende og indbydende swimmingpool. En swimmingpool kræver nemlig grundig pleje og rengøring, for at opretholde den korrekte vandkvalitet. Det er et stort stykke arbejde at holde en swimmingpool, og derfor er det vigtigt, at du både har den rette viden samt de fornødne redskaber, der skal til for at sikre en korrekt vedligeholdelse af poolen. Hos Fjordblink har vi mange års erfaring indenfor pool vedligeholdelse, som gør at vi kan tilbyde dig den rette rådgivning og service af din pool, således du altid har en swimmingpool, der er både attraktiv og funktionsdygtig året rundt.

Pool rengøring

Rengøring er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til pool vedligeholdelse. Hos Fjordblink tilbyder vi professionelle rengøringsartikler og assistance til opstart. Der er nemlig intet der indbyder til en svømmetur mere end en ren og flot pool. Vi har mange års erfaring og rådgiver gerne i forhold til tilsætning af kemikalier, så poolen lever op til alle de hygiejne- og kvalitetsmæssige standarter, som vi har i Danmark. 

Kan man selv vedligeholde sin pool?

Der er mange ting du selv kan gøre når det kommer til pool vedligeholdelse. Hvis du selv vil vedligeholde din pool, er en af de vigtigste opgaver at sikre, vandet har den rigtige pH-værdi. Er dette ikke tilfældet, har kloren nemlig ikke den optimale virkning. Vandet i poolen bør altid have en pH-værdi på mellem 7,0 og 7,4 og kloren anbefales at ligge på mellem 1 og 3 mg/l. Skidt, sved og andre bakterier fra kroppen påvirker værdierne, når poolen benyttes aktivt. For at sikre den rigtige pH- og klorværdi, bør vandet derfor kontrolleres minimum én gang om dagen. Derudover er rengøring også en helt essentiel faktor. En lettere rengøring hvor snavs og skidt fjernes fra vandet er vigtig for at sikre rent vand i poolen. Også filtre og pumper er en del af den daglige vedligeholdelse. Vær derfor sikker på, at du har pumper og filtre i de rette størrelser for optimal effekt. Børst også gerne kanter og bundsug poolen når du udfører pool rengøring. Som en del af poolens vedligeholdelse er der altså en lang række servicerutiner, som bør overholdes. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at alle reglementer overholdes, når du vedligeholder din pool. Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige regler og standarter som skal overholdes, og netop derfor vælger mange at få professionel rådgivning og hjælp, når det kommer til større og mere krævende opgaver. 

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige regler og standarter som skal overholdes, og netop derfor vælger mange at få professionel rådgivning og hjælp, når det kommer til større og mere krævende opgaver.

Lad os hjælpe dig!

Har du brug for assistance til opstart og løbende vedligehold af din pool, står vi hos Fjordblink klar til at hjælpe. Vi hjælper dig i det omfang og med de opgaver, som du ønsker. Vi laver også faste serviceaftaler, som tilpasses dine ønsker og behov. Med service af swimmingpools kan vi klare det meste. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte os her på siden, så tager vi en uforpligtende snak om dine behov. Sammen finder vi frem til den løsning, der passer bedst til dig, og som sikrer at din pool altid er i den bedste stand. 

Hos Fjordblink kan du købe forskelligt udstyr og testremedier, som kan hjælpe dig når du selv skal i gang med at vedligeholde poolen.

Vandrensning af pool

At holde en pool ren og indbydende kræver jævnlig rengøring og justering af pH og klorværdi. Hos Fjordblink har vi gjort det nemt og overskueligt for danskerne at sætte sig ind i, hvilket udstyr de skal bruge, hvis de overvejer at få installeret en swimmingpool eller allerede har et bassin i deres private hjem.

Vi har specialiseret os i at forhandle rensningsudstyr og rengøringsmidler til swimmingpools og vores eksperter står altid klar med gode råd og vejledning. Her på siden finder du blandt andet måleudstyr til måling af klor og pH-værdi, produkter til justering af vandkvaliteten samt et stort udvalg af reservedele.

Gør vedligeholdelsen af pool så nem som mulig!

Rengøring af poolen tager tid, men i dag findes der flere forskellige pool-robotter, som kan gøre langt det meste af arbejdet for dig. Ikke desto mindre er det stadig vigtigt, at du sikrer dig, at både pumper og filtre fungerer og er tilpasset vandmængden i dit bassin.

Har du ikke tidligere haft en swimmingpool, så hjælper teamet hos Fjordblink gerne med råd og vejledning, så vi sammen sikrer, at du bliver klædt godt på til at vedligeholde din pool.

Spaservice eller pool service – udført af professionelle

Hos Fjordblink brænder vi for at hjælpe danskerne med at vedligeholde deres lækre pools, spabade og bassiner året rundt. Udover at sælge det bedste udstyr til rengøring og almen vedligeholdelse, tilbyder vi også at udføre reparation af pools og spabade.

Ring til Fjordblink og hør mere

Er du i tvivl om noget i forhold til vedligeholdelsen af din pool, og mangler du professionel rådgivning? Så kontakt Fjordblink i dag. Vi har mange års erfaring på området og vil forsøge at hjælpe dig godt på vej med de rigtige produkter til netop din pool eller spa. Vi glæder os til at høre fra dig.