Fortrydelsesret

Når du handler hos Fjordblink Webshop har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller du kan miste din fortrydelsesret. Dette gælder ved varer i plomberet emballage. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

VIGTIGT

Det er købers ansvar og omkostning, at returnere en vare til Fjordblink. Alle varer returneret til Fjordblink skal være forsvarligt indpakket. 

Vi forventer, at du afsender varen retur til Fjordblink A/S så hurtigt som muligt efter, at du har givet os besked om fortrydelse, og du skal senest returnere varen 14 dage efter, at du har fortrudt købet.

Fjordblink A/S modtager ikke pakker/varer sendt pr. efterkrav, samt pakker/varer sendt uden omdeling, og som skal afhentes af Fjordblink A/S på posthuset.

Fjordblink A/S anbefaler, at du returnerer varerne via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På denne måde kan pakken spores i Post Danmarks system, og sikrer dig, at varerne er blevet udleveret til Fjordblink A/S.

Du er dog mere end velkommen til at kigge forbi vores kontor og aflevere returneringen. Vores kontor har samme adresse som returneringsadressen. 

 

Bytte til anden varer

Har du fortrudt dit køb, og ønsker at bytte varen enten til en anden vare, udgave etc. Så kontakt os på mail eller telefon. Du skal stadig returnere varen som beskrevet ovenfor og lave en ny ordre fx via vores webshop eller kontakt os på anden vis.

Varerne sendes til:

Fjordblink A/S
Gl. Grenåvej 219
DK-8960 Randers SØ

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Ved returnering/ombytning vil pengene som udgangspunkt blive udbetalt til det kontonr., som har betalt for varen. For andre muligheder kontakt Fjordblink.

BEMÆRK

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug.
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.