Indledning

Fjordblink.dk ejes og drives af Fjordblink A/S.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Fjordblink.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Bestilling

Vær opmærksom på, at vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

En bindende aftale mellem køber og Fjordblink.dk er først indgået, når Fjordblink A/S ved en ordrebekræftelse accepterer det.

Når du har fundet dine varer og lagt dem i kurven, skal du indtaste dine kontaktoplysninger mm.

Herefter trykker du på ”BESTIL”. Nu sendes din bestilling automatisk til vores mail Info@fjordblink.dk.

 

Er du allerede en kendt kunde i vores database, sender vi varerne hurtigst muligt og efterfølgende en faktura. Er du ny kunde, sender vi dig en faktura, som bedes betales inden, vi afsender varerne. Du har også mulighed for at afhente og betale for varerne på vores kontor/butik i Drastrup.

Betaling

Den fremsendte faktura kan betales via netbank eller på vores kontor/butik. Her tager vi imod kontanter eller dankort/mastercard.

Priser

Alle priser vist på Fjordblink Webshop er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK).

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser (gælder dog ikke Færøerne og Grønland).

Alle priser er dagspriser, og bliver løbende opdateret. Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Levering

Fjordblink sender varer med Danske Fragtmænd, så der er mulighed for at spore pakken, hvis der skulle opstå komplikationer undervejs.

Prisen for fragten vil variere afhængig af, hvilke varer der er bestilt (vægt, farligt gods tillæg mm.). Mindste prisen er 155,- DKK inkl. moms. Prisen følger Danske Fragtmands prisreguleringer mm.

Fjordblink Webshop bestræber sig altid på at få sendt din pakke indenfor 1-2 hverdage. Nogle varer kan være skaffevarer og der må derfor påregnes leveringstid. I de tilfælde vil kunden få information herom. I forbindelse med udsalg, jul og ferie- sæsonperioder kan der påregnes længere leveringstid.

Ved modtagelse af bestilte varer, bør pakkens indhold altid kontrolleres for fejl og mangler. Fjordblink er ikke ansvarlig for varer, som er blevet forsinket under transporten.

Afhentning af varer

Når du bestiller varer på Fjordblink Webshop, kan du også vælge at afhente varerne på vores adresse i Randers. Vælger du afhentning af varer på vores adresse i Randers, sparer du transportgebyret. Når din ordre er klar til afhentning, sender vi en besked til dig pr mail.

Adressen er:
Fjordblink A/S
Gl. Grenåvej 219
DK-8960 Randers SØ

Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 9-15
Fredag kl. 9-14

Fortrydelsesret

Når du handler hos Fjordblink Webshop har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller du kan miste din fortrydelsesret. Dette gælder ved varer i plomberet emballage. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

VIGTIGT

Det er købers ansvar og omkostning, at returnere en vare til Fjordblink. Alle varer returneret til Fjordblink skal være forsvarligt indpakket. 

Vi forventer, at du afsender varen retur til Fjordblink A/S så hurtigt som muligt efter, at du har givet os besked om fortrydelse, og du skal senest returnere varen 14 dage efter, at du har fortrudt købet.

Fjordblink A/S modtager ikke pakker/varer sendt pr. efterkrav, samt pakker/varer sendt uden omdeling, og som skal afhentes af Fjordblink A/S på posthuset.

Fjordblink A/S anbefaler, at du returnerer varerne via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På denne måde kan pakken spores i Post Danmarks system, og sikrer dig, at varerne er blevet udleveret til Fjordblink A/S.

Du er dog mere end velkommen til at kigge forbi vores kontor og aflevere returneringen. Vores kontor har samme adresse som returneringsadressen. 

Bytte til anden varer

Har du fortrudt dit køb, og ønsker at bytte varen enten til en anden vare, udgave etc. Så kontakt os på mail eller telefon. Du skal stadig returnere varen som beskrevet ovenfor og lave en ny ordre fx via vores webshop eller kontakt os på anden vis.

Varerne sendes til:

Fjordblink A/S
Gl. Grenåvej 219
DK-8960 Randers SØ

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Ved returnering/ombytning vil pengene som udgangspunkt blive udbetalt til det kontonr., som har betalt for varen. For andre muligheder kontakt Fjordblink.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug.
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Reklamation - hvis der er noget galt med varen

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid”

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@fjordblink.dk. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

 

Varerne skal sendes til:

Fjordblink A/S
Gl. Grenåvej 219
DK-8960 Randers SØ

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Persondata og sikkerhed

For at kunne handle på Fjordblink Webshop skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre og behandles 100% fortroligt i overensstemmelse med persondataloven.

Lovvalg og værneting

Køb af varer på Fjordblink Webshop er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.