Hoteller og Feriecentre

Projekt

Vi laver bassiner til hoteller og feriecentre i hele landet. Ønsker du at kunne tilbyde bassiner eller wellness område til dine kunder, eller vil du blot udvide med flere produkter, så kan vi hjælpe dig!

Vi laver alle former for svømmebassiner og wellness områder, med både spa, sauna og dampbade. Vi udfører opgaven ud fra dine ønsker, og vi kan derfor sammen få skabt lige det bassin, der passer til dit center. Med et veludformet bassin eller et afslappende og flot wellness område skaber du mere værdi for dit hotel eller feriecenter, og kunderne vil helt sikkert elske det. Vi designer bassiner og wellness ud fra de nyeste trends, så visualiteten af produktet er på samme niveau som kvaliteten.
Produkterne skal give et unikt indtryk, der sammen med resten af dit center skal danne ramme om den samlede oplevelse, dine kunder får hos dig.
Er du interesseret i at høre mere, eller har du spørgsmål til vores produkter, kan du kontakte os og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Vi står altid klar til at hjælpe!

Har du brug for service?

Fjordblink A/S udfører landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer af offentlige og private svømmebassiner, spabade samt wellnessområder.

Vores team af teknikere har mange års erfaring og kører i servicebiler indeholdende de mest gængse reservedele