Hoteller og Feriecentre

Projekt

Vi laver bassiner til hoteller og feriecentre i hele landet. Ønsker du at kunne tilbyde bassiner eller wellness område til dine kunder, eller vil du blot udvide med flere produkter, så kan vi hjælpe dig!

Hoteller og feriecentre

For hoteller og feriecentre er det vigtigt at kunne tilbyde sine gæster god service. Her er gennemgående høj kvalitet nøglen til den gode oplevelse. Mange gæster søger i dag ophold, som har hele pakken, og derfor prøver flere hoteller og feriecentre at øge antallet og kvaliteten af faciliteter. Her er Fjordblink dit hotel eller feriecenters vej til høj kvalitet indenfor bassiner og wellness-områder. Vi er specialister indenfor etablering af svømmebassiner, og kan inkorporere spa, sauna og dampbade til jeres wellness-område, uanset hvor i landet I befinder jer.

 

Hos Fjordblink går vi op i at udføre opgaven ud fra dine ønsker og kommer ikke med et forslag til opbygning, før vi har hørt dine tanker og ambitioner. Ud fra dette kan vi skabe det bedst mulige bassin, der passer til dit hotel eller feriecenter. Ønsker du enkelte produkter, eller mindre opgraderinger af dit svømme- og wellness-område, kan vi også hjælpe dig.

Bassin

Med et speciallavet bassin opnår dit hotel eller feriecenter en helt anden værdi, og oplevelsen af luksus stiger markant for gæsterne. Hos Fjordblink går vi op i at give form til dine ideer. Du kender dit hotel eller feriecenter bedst og ved, hvilke visioner du har for stedet. Disse visioner kan vi bringe til live. Med et stort kendskab til de nyeste trends og vores brede erfaring, kan vi finde den bedst mulige opbygning af netop dit bassin.

Et bassin lavet ud fra rammerne i lige præcis jeres bygninger og lokaler, øger kvaliteten af gæsternes samlede oplevelse.

Dampbad og sauna

Trænger dit hotel eller feriecenter til en opgradering af jeres wellness-område, eller skal I have etableret et helt nyt, så kan Fjordblink både opgradere og lave dette. Ofte skal der ikke meget mere end et dampbad og sauna til, før følelsen af wellness er opnået. Vores erfaring og ekspertise er med til at skabe den bedst mulige opbygning af jeres område på baggrund af jeres visioner.

Med en simpel opbygning med dampbad og sauna, giver i jeres gæster en oplevelse af luksus, og efterlader dem med en lyst til at komme igen.

Jeres visioner og ambitioner sætter rammen, mens vores faglighed og erfaring bidrager til at jeres svømme- og wellness (der mangler et l på hjemmesiden-område står skarpere end nogensinde. Er det noget, du ønsker for dit hotel eller feriecenter, er du velkommen til at kontakte og få en uforpligtende samtale eller høre mere om vores produkter og muligheder. Vi står altid klar til at hjælpe!

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account

Har du brug for service?

Fjordblink A/S udfører landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer af offentlige og private svømmebassiner, spabade samt wellnessområder.

Vores team af teknikere har mange års erfaring og kører i servicebiler indeholdende de mest gængse reservedele