Private bassiner

Projekt

Går du og drømmer om at få dit eget bassin hjemme i haven, hvor du kan slappe af, nyde en dukkert og bare være helt dig selv?

Vi laver private bassiner med udgangspunkt i dine ønsker. Vores professionelle bassiner til haven kan udformes lige som du ønsker det. Om der er tale om et mindre bassin med plads til afslapning, eller om du ønsker en større pool med plads til leg og svømning, så udfører vi arbejdet. Vi udarbejder i samarbejde med dig, en tegning over bassinet, hvorefter vi udfører alt det praktiske arbejde, til vi står med et tilfredsstillende slutresultat.
Dit private bassin kan designes lige som du vil have det, og dermed skabe præcis den stemning du ønsker. Et bassin i haven kan nemlig være med til at skabe et helt bestemt visuelt udtryk til dit hus.
Vil du gerne vide mere, eller har du spørgsmål til vores arbejde med bassiner, står vores medarbejdere altid klar til at tage en snak med dig. Skriv dig op i vores kontaktformular nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account

Har du brug for service?

Fjordblink A/S udfører landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer af offentlige og private svømmebassiner, spabade samt wellnessområder.

Vores team af teknikere har mange års erfaring og kører i servicebiler indeholdende de mest gængse reservedele