Svømmehaller og friluftsbad

Projekt

Vi laver professionelle svømmebassiner til svømmehaller, campingpladser og friluftbades, uanset størrelse og placering.

Hos Fjordblink har vi mange års erfaring med at designe og opføre svømmebassiner til alt fra almindelige svømmehaller til campingpladser og friluftsbade. Vores erfaring og ekspertise gør det muligt for os at imødekomme kundernes ønsker på bedst mulig vis, således at du med Fjordblink som samarbejdspartner kan være sikker på at ende op med lige præcis den pool eller det bassin, der passer til dine ønsker og din lokation.

Hos Fjordblink ønsker vi at være din professionelle sparringspartner hele vejen igennem design- samt bygningsprocessen, og vi kan rådgive om alt lige økonomi til officielle regler og krav, når det kommer til opførelsen af et nyt svømmebassin. Herunder kan du læse mere om vores forskellige services vedrørende større pools og bassiner.

Svømmebassin til svømmehaller

En af de mest gængse opgaver for os hos Fjordblink er svømmebassiner til svømmehaller, og vi har derfor stor erfaring med netop disse. Og selvom de fleste nok kan forestille sig, hvordan det typiske svømmehalsbassin ser ud, er der stadig en del parametre, man skal tage stilling til ved opførelsen af et nyt bassin.

Hvor stort skal bassinet eksempelvis være? Skal der være forskellige dybder i bassinet? Og hvorhenne vil det være mest hensigtsmæssigt at placere stiger samt eventuelle vipper og rutsjebaner? Alt dette afhænger af, hvilke brugere bassinet er tilsigtet, og hos Fjordblink kan vi hjælpe dig med at navigere igennem disse udfordringer, så du er sikret til sidst at stå med et brugervenligt og funktionelt bassin til din svømmehal.

Bassin til campingpladser

For de fleste børnefamilier vil et svømmebassin være et nødvendigt kriterie, når de vælger sommerens campingdestination. Bassiner på campingpladser kan sætte rammen om flere timers god leg og motion for børnene, og dermed er et svømmebassin altså også en rigtig god investering for langt de fleste campingpladser. Hos Fjordblink hjælper vi hvert år campingpladser med at designe og opføre bassiner, som er både børnevenlige og sikre, således at de vil tiltrække et stort segment af kunder med børn.

Ønsker I derimod et bassin, der giver mulighed for at ældre børn og voksne kan svømme baner, er vi hos Fjordblink naturligvis også behjælpelige med udførelsen af denne form for svømmebassin.

Svømmebassiner til friluftsbade

For friluftsbade gælder det som oftest, at der skal etableres større bassiner, der skal kunne bruges af mange mennesker og i øvrigt være nemme at vedligeholde. Hos Fjordblink har vi mange års erfaring med etableringen af friluftsbassiner, og vi kan hjælpe dig med at skabe et bassin, der vil være nemt at holde hygiejnisk og i øvrigt vil bringe mange timers lykke til glade friluftsgæster.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account

Har du brug for service?

Fjordblink A/S udfører landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer af offentlige og private svømmebassiner, spabade samt wellnessområder.

Vores team af teknikere har mange års erfaring og kører i servicebiler indeholdende de mest gængse reservedele