Vandkunst

Projekt

Skab et unikt udtryk med beroligende og opsigtsvækkende vandkunst. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og skaber vandkunst, der passer til lige præcis dig og dit projekt.

Springvand, vandsten, spejlbassin eller vandspil

Der findes mange muligheder for at lave flot og dragende vandkunst. Har man meget plads, vil man ofte vælge en løsning, hvor et større bassin danner rammen om en eller flere vandfontæner. Foruden de klassiske springvand kan man også vælge at lade sit bassin indeholde vandsten eller vandspil. Du kan læse mere om de forskellige typer af vandfontæner herunder:  

Et springvand benytter et pumpesystem til at opsamle vand og sprøjter derefter vandet ud via forskellige rørsystemer. Et springvand er et godt valg, hvis du ønsker at installere et livligt og imponerende stykke vandkunst.  

Et vandspil er også en slags vandfontæne, som dog adskiller sig fra et springvand rent designmæssigt. I et vandspil løber vandet fra vandspillets top og ned – for eksempel fra side til side, eller fra én beholder til den næste. Vandspil giver et legende og æstetisk udtryk til en vandkunstinstallation. 

Vandsten er forskellige kombinationer af sten, som gennem et pumpesystem sender vand i kredsløb. Vandsten giver ofte et mere roligt og naturligt udtryk til en installation, fordi vandet her ”rinder roligt ned” i stedet for at blive sprøjtet ud af fontænen.  

Et spejlbassin er en udsmykning, som giver en rigtig flot spejleffekt af andre elementer som måtte pryde haven. Med spejlbassinets afslappende og æstetiske udtryk, fungerer det som et godt supplement til vandsten. 

VANDKUNST FRA FJORDBLINK

Vandkunst er en bred betegnelse for en slags udsmykning, som bruger vand til at skabe en beroligende effekt og desuden drage blikket mod kunstinstallationen. Vandkunst kan laves i både små og store formater og er dermed perfekt som udendørs dekoration til store kontorbygninger eller som et livligt pust til mindre private haver.   

Hos Fjordblink har vi specialiseret os i at lave vandkunst til alle behov. Vi har flere års erfaring med at designe og konstruere forskellige vandkunstinstallationer, og med os i ryggen er du dermed sikker på at ende ud med en installation, som vil leve op til alle dine forventninger.

Hos Fjordblink er det kun fantasien, der sætter grænser for vores mange projekter. Ønsker du at få opstillet et æstetisk og unikt stykke vandkunst i nærheden af din firmabygning, koncern eller ejendom, kan du derfor med fordel kontakte Fjordblink allerede i dag.  

Vil du vide mere om vandkunst?

Vandkunst er stemningsskabende installationer, som ofte bruges uden for større bygninger, i parker og i haver. For erhvervsvirksomheder kan vandkunst være en god investering, fordi installationen vil være med til at skabe en rolig atmosfære omkring arbejdspladsen og i øvrigt virke imponerende for eventuelle kunder og andre besøgende.  

Vil du høre mere om de mange muligheder for at installere vandkunst, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du meget velkommen til at kontakte Fjordblink på telefon 86 49 46 22 eller direkte via formularen her på siden.  

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account

Har du brug for service?

Fjordblink A/S udfører landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer af offentlige og private svømmebassiner, spabade samt wellnessområder.

Vores team af teknikere har mange års erfaring og kører i servicebiler indeholdende de mest gængse reservedele