Vandkunst

Projekt

Skab et unikt udtryk med beroligende og opsigtsvækkende vandkunst. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og skaber vandkunst, der passer til lige præcis dig og dit projekt.

Hos Fjordblink laver vi forskellige former for vandkunst, uanset om du ønsker udendørs vandspil, springvand, et dekorativt bassin eller noget helt andet. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og ideer, og i tæt samarbejde med dig, udfører vi lige den form for vandkunst, du drømmer om. Vandkunst udføres ofte med dynamiske elementer, som implementeres i arkitekturen og skaber en beroligende men opsigtsvækkende effekt.
Vandkunst bruges ofte udenfor større bygninger, i parker eller i haver for at skabe en bestemt stemning. Vi laver vandkunst med forskellige udtryk, som med sine visuelle effekter kan skabe lige den stemning du ønsker.
Er du nysgerrig på vandkunst, og hvordan du kan bruge denne kunstform, står vi hos Fjordblink altid klar til både at informere og vejlede, så du får en bredere indsigt i, hvordan du selv ville kunne benytte dig af vandkunst.

Har du brug for service?

Fjordblink A/S udfører landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer af offentlige og private svømmebassiner, spabade samt wellnessområder.

Vores team af teknikere har mange års erfaring og kører i servicebiler indeholdende de mest gængse reservedele